υπηρεσιεςΣκραπ Μετάλλων

Αγοράζουμε σκραπ σίδερο και άλλα μέταλλα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. Η ζύγιση γίνεται άμεσα, στον χώρο μας ή στον δικό σας και σας πληρώνουμε τοις μετρητοίς. Η συλλογή και μεταφορά τους γίνεται με δικό μας όχημα, χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.

σκραπ μετάλλων αλουμίνιο

Αλουμίνιο Σκραπ

Tο αλουμίνιο ανακυκλώνεται σε μεγαλύτερο ποσοστό από όλα τα άλλα υλικά. Με την κατάλληλη υποδομή είναι δυνατόν να ανακυκλωθούν όλα τα προϊόντα αλουμινίου που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές.

σκραπ προφίλ αλουμινίου

Προφίλ Αλουμινίου Σκραπ

Αποτελείται από προφίλ από πόρτες και παράθυρα, άβαφο ή βαμμένο, χωρίς σίδερα, κλειδαριές, αντιμόνια, ρολά με πολυουρεθάνη, πόμολα και θερμογέφυρες.

σκραπ καλώδια

Καλώδια Σκραπ

Μεγάλες ποσότητες καλωδίων σκραπ προκύπτουν από την παραγωγική διαδικασία σιδηρούχων μετάλλων scrap, και συμβάλλοντας αποτελεσματικά στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και ενέργειας.

σκραπ μετάλλων μόλυβδος

Σκραπ Μολύβδου

Αποτελείται από καθαρό μαλακό μολύβι χωρίς προσμίξεις στο κράμα του. Πρέπει να είναι απαλλαγμένο από σίδερα, λοιπά -μεταλλικά και μη- στοιχεία, καθώς και από μολύβι από πλάκες μπαταριών και ξαφρίσματα.

σκραπ μοτέρ

Σκραπ από Μοτέρ

Περισυλλογή και ανακύκλωση μοτέρ σκραπ παντός είδους και κάθε μεγέθους.

σκραπ μπρούντζος

Σκραπ από Μπρούντζο

Αποτελείται από διάφορα στερεά αντικείμενα κίτρινου ορείχαλκου, όπως βρύσες, σωλήνες, βάνες και χυτά τεμάχια. Συνήθως αποτελείται από μηχανικά αντικείμενα, όπως βαλβίδες, δαχτυλίδια, ρουλεμάν μηχανών και άλλα εξαρτήματα από μηχανές

σκραπ ματαρίας

Σκραπ Μπαταριών

Γνωρίζατε ότι το 20% από τις τοξικές ουσίες έχουν ως πηγή προέλευσης τις μπαταρίες; Είναι λοιπόν εξαιρετικά επικίνδυνες για το νερό και το έδαφος. Με την ανακύκλωση τους συμβάλουμε στην ελαχιστοποίηση αυτού το κινδύνου.

σκραπ inox

Σκραπ από Inox

Ανακυκλώνουμε το inox ώστε να μειώσουμε τον όγκο των σκουπιδιών και να ελαχιστοποιήσουμε την ρύπανση του περιβάλλοντος από τις τοξικές ουσίες και τα αέρια του θερμοκηπίου.

σκραπ τσίγκος

Σκραπ από Τσίγκο

Άλλο ένα είδος μετάλλου που με την σωστή διαχείριση του μπορεί να μας προσφέρει πολλά οφέλη. Η ανακύκλωση του, διασφαλίζει ένα πιο υγιές περιβάλλον για εμάς και για τις ερχόμενες γενιές.

σκραπ σίδερο

Σκραπ από Σίδερο

Το σίδερο είναι ένα επιπλέον μέταλλο που επιβαρύνει την ατμόσφαιρα και μπορούμε να συμβάλουμε ενεργά στην προστασία της και στην βελτίωση του βιοτικού μας επιπέδου.

σκραπ σίδερο

Σκραπ από Ανοξείδωτου Χάλυβα

Αποτελείται από καθαρά ανοξείδωτα αντικείμενα τύπου 18-8, με ελάχιστη περιεκτικότητα σε νικέλιο 7%, σε χρώμιο 16%.

σκραπ μετάλλων σε φορτηγό

Σκραπ από Χαλκό

Γνωρίζατε ότι η σταθερά αυξανόμενη ζήτηση του συγκεκριμένου μετάλλου, καλύπτεται όλο και πιο πολύ από την ανακύκλωση; Ο χαλκός δύναται να ανακυκλωθεί όσες φορές χρειαστεί χωρίς να μειωθεί στο ελάχιστο η ποιότητα και η αποδοτικότητα του.

υπηρεσιεςΑποξηλώσεις Κτιρίων

Αναλαμβάνουμε εργασίες αποξηλώσεων και καθαρισμού κτιρίων από αντικείμενα, όπως κτιριακές εγκαταστάσεις ιδιωτικών επιχειρήσεων, κτίρια δημοσίου, κατοικίες ιδιωτών, κ.α.

αποξηλώσεις επιχειρήσεων

Αποξηλώσεις Επιχειρήσεων

Aναλαμβάνουμε, με υπευθυνότητα και συνέπεια, την αποξήλωση και αποκομιδή στερεών αποβλήτων από εργοστάσια, βιοτεχνίες, ξενοδοχεία και λοιπούς επαγγελματικούς χώρους.
Επίσης, πραγματοποιούμε διαλύσεις λατομείων, διάλυση, κοπή και μεταφορά βαρέων και ελαφρών παλαιών μηχανημάτων, φορτηγών και τρακτέρ

αποξηλώσεις ιδιωτών

Αποξηλώσεις Ιδιωτών

Aναλαμβάνουμε την αποξήλωση αστικών και εξοχικών κατοικιών, υπογείων, αποθηκών, υπόστεγων κ.α.
Η αποκομιδή και μεταφορά των σκραπ υλικών γίνεται με δικά μας φορτηγά-οχήματα, χωρίς καμία επιβάρυνση.
Αποκομιδή και μεταφορά σε: ηλεκτρολογικές και ηλεκτρονικές συσκευές, σώματα καλοριφέρ, φράχτες αυλών, κάγκελα κατοικιών, παράθυρα αλουμινίου, καλώδια και λοιπά σίδερα και μέταλλα αστικού τύπου

αποξηλώσεις δημόσιων κτηρίων

Αποξηλώσεις Δημόσιων Κτιρίων

Aναλαμβάνουμε την αποκομιδή και μεταφορά scrap από εκποιήσεις ανακυκλώσιμων υλικών του δημοσίου τομέα ή άλλων οργανισμών με τη σύναψη συμβάσεων καθώς και αποξηλώσεις κτιρίων Δημοσίου

Επικοινωνήστε μαζί μας για να λάβετε ενημερωμένες τιμές για το κάθε υλικό ανά κιλό.
Οι τιμές μεταβάλλονται σχεδόν καθημερινά.